Velkommen | baggrund | behandling | kognitiv terapi | undersøgelser | kontakt | praktiske oplysninger

Tove Hoffmann

Autoriseret psykolog


 

Mit navn er Tove Hoffmann, jeg er privatpraktiserende og autoriseret ved psykolognævnet, medlem af Dansk Psykologforening, SAKT, OCD-foreningen, Angstforeningen og Epilepsiforeningen.

 

Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har ca. 20 års erfaring med undervisning og udvikling af børn med almindelige og særlige behov. Har efterfølgende uddannet mig til psykolog med speciale i neuropsykologiske problemstillinger. Er uddannet til kognitiv terapeut gennem SAKT og har mange efteruddannelseskurser indenfor kognitiv adfærdsterapi. Har stor interesse for Mindfulness og ACT.

 

Mine erfaringer som autoriseret og privatpraktiserende psykolog, er med baggrund i pædagogisk/psykologisk arbejde som skolepsykolog i Skibby Kommune, mangeårigt arbejde som neuropsykolog på Børnepsykiatrisk Ambulatorium i Holbæk og på Epilepsihospital Filadelfia i Dianalund, hvor  mine specialer har været udredning af neuropsykologiske problemstillinger - ADHD, autisme og forstyrrelser forårsaget af epilepsi  og behandling af OCD og funktionelle anfald (PNES).

 

På voksenområdet, som privatpraktiserende psykolog, har min kerneydelse været behandling af forskellige angsttilstande, lettere depressioner, eksistentielle problemstillinger, lavt selvværd, stress og kroniske smerter. Sidstnævnte også som psykologisk konsulent indenfor smertebehandling på Privathospitalet Valdemar.

 

Har erfaring med gruppesupervision dels i Kræftens Bekæmpelse og dels i Bedre Psykiatri. Har haft pårørendegrupper vedrørende ADHD og psykiatriske lidelser i flere år. Har i samarbejde med psykolog Nina Werne lavet mindfulnesskurser for kroniske smertepatienter.

 

Tilbyder aktuelt mindfulnesskurser i grupper à otte.

 

Privatpraktiserende siden 2005
Tove Hoffmann
Psykologerne ved Fjorden
(
+45 2062 8601
Amtmandsvej 2, 4300 Holbæk
e-mail: tovehof@hotmail.com